Tehnička podrška: 064 97 42 307

Politika privatnosti


CENT Dejan Vasiljević PR je firma registrovana u Republici Srbiji i podatke o svojim klijentima koristi i obrađuje u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije.

Ako koristite ovaj sajt i usluge koje pružamo pristajete da se podaci o Vama prikupljaju, koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije, a u cilju korišćenja usluga koje nudimo. Saglasni ste ste i da će podaci o Vašim pozivima biti deljeni sa VoIP provajderima preko kojih se obavljaju pozivi.

Za registraciju na sajtu potrebno je da ostavite svoje ime, prezime, adresu, email adresu, kontakt telefon i ostale podatke koji se nalaze u formularima potrebnim za registraciju na sajtu www.cent.rs. Osim tih podataka, CENT Dejan Vasiljević PR će imati uvid u sve računovodstvene ili finansijske transakcije (uplate/isplate) vezane za usluge koje koristite, stanje na računu za telefoniranje, cene razgovora koje ste obavili, kao i ostale podatke vezane za pozive koje obavljate, ali ne i tačne brojeve telefona koje pozivate. CENT Dejan Vasiljević PR će imati i evidenciju o porudžbinama koje ste izvršili, evidenciju prepiske između vas i nas, i sl.

Navedene podatke prikupljamo samo kada vi odlučite da ih ostavite. Vi niste dužni da nam ostavljate bilo kakve podatke, ali kako bi bili u mogućnosti da koristite naše usluge svesni ste da će nam podaci koje ste ostavili na našem sajtu i partnerskim sajtovima biti dostupni i prihvatate da ih koristimo u skladu sa Zakonom.

Svesni ste i da je moguće da ovaj internet sajt i firma CENT Dejan Vasiljević PR promene vlasnika, kao i da će u tom slučaju napred navedeni podaci biti dostupni novom vlasniku i ostavljanjem podataka pokazujete svoju saglasnost sa time.

Pristupom našoj internet prezentaciji pokazujete svesnost da će firmi CENT Dejan Vasiljević PR biti dostupne IP adrese sa kojih pristupate našem internet sajtu na osnovu kojih je moguće odrediti sa kojeg internet provajdera pristupate ili firme sa čije IP adrese pristupate.

Kao i većina internet sajtova i naš internet sajt kako bi bio u potpunosti funkcionalan vašem računaru će slati takozvane kukije/kolačiće. Kukiji mogu sadržati i izvesne lične podatke kao što su korisničko ime, email adresa, sadržaj korpe i sl. Pristupom našem internet sajtu pokazujete svesnost da sajt koristi kukije i prihvatate njihovo korišćenje. Uputstva kako da onemogućite kukije možete pronaći na sledećim linkovima:

Internet Explorer

Firefox

Google Chrome

Safari

Na našem internet sajtu je moguće korišćenje i kolačića trećih lica kao što su kolačići za merenje posećenosti Google Analytics. Posetom našem sajtu prihvatate i korišćenje tih kukija. Korišćenje Google Analytics  možete isključiti instalacijom Google-Analytics Opt-out dodatka dodatka.

Internet prezentacija www.cent.rs i usluge koje pruža CENT Dejan Vasiljević PR nisu namenjena osobama mlađim od 18 godina. CENT Dejan Vasiljević PR nije u mogućnosti da proverava starost osoba koje pristupaju sajtovima i uslugama CENT Dejan Vasiljević PR. Za postupke lica mlađih od 18 godina odgovorni su njihovi roditelji i staratelji.

CENT Dejan Vasiljević PR ima pravo da ažurira i promeni ovu politiku u bilo kom trenutku, bez posebnog obaveštavanja korisnika usluga.  Ukoliko CENT Dejan Vasiljević PR promeni ovu politiku, ona će biti dostupna svim korisnicima i posetiocima na ovoj internet adresi.

Ukoliko želite da nas kontaktirate, to možete uraditi preko kontakt formulara koji se nalazi OVDE.